Re: Louisiana Will Face Lawsuit If New Law Brings Religion Into

"L.S. 03.05-08.Jyrki Niittymaa.Ydinvoimanäkökanta tulevaisuuteen on, että jo olemassaolevistakin yksiköistä tulee luopua puhumattakin uusien rakentamissuunnitelmasuunnitelmista. Mielipidekirjoituksissa ja tekstipalstoilla tuodaan usein esille, että Suomi olisi yksinään ydinvoimahuumamaa.Vastustajat korostaa laitosten vaarallisuutta tavalla, jolla viitataan katastrofaalisiin seurauksiin mittaamattomaksi ajaksi. IAEA:n tilastojen mukaan kaikkiaan ydinvoimaloita on jäljellä ENÄÄ 439kpl! (Tilanne tarkoittaa sitä, että aiempi ydinvoiman 2% maailman energiantuotanto-osuus on rajussa laskussa, koska jopa ydinvoimaloitten KOKONAISMÄÄRÄ on kovassa pudotuksessa muun energiantuotannon noustessa vuosittain maailmalla taustassa useita prosentteja. Siksi esim. Kiina 5-kertaistaa satsaustaan suhteessa nyanssiseen ydinvoimaansa jopa viimewvuotisia suunitelmiaan enemmän. Syynä on kuulema se, ettei ydinvoima sovi energiakalliina ja hitaana säätökyvyttömänä perustarpeisiin, ja kansalaiset vierastavat ydinvoimaa nyttemmin myös sielä! Siksi Niittymaa jatkaa tietäessään, että mm. tänä vuona maailman valloittavat päästöttömät , piiputtomat voimalat alkavat dominoimaan maailman energiamarkkinoita , kuten TVO:n mm. Nikula ja Luhta kommentoivat taannoisessa YVA-kokouksessaan, Jyrki jatkaa:)
Korostettakoon taas kerran tässäkin yhteydessä, että muita tuotantomuotoja, erityisesti uusiutuvia, ei pidä väheksyä, tai jättää käyttämättä! Viimekädessä mm. käytetyn polttoaineen loppusijoittaminen tuntuu pelottavimmalta uhalta kauhukuvineen satojen vuosituhansien päähän!" Hei siis VAUTSI, kaveri alkanee heijastella syitä siihen miksi jopa SDP on luopumassa ydinhysteriastaan!)
*Koska maailman ydinvoimaloita tunutaan alati vaan purkavan enemmän ydinvoimaloita, kuin hidas ja ponneton rakentaminen on vuosikymmenten odottelussa tuottanut. Juuri kuten IAEA ennakoi tapahtuvan energiapositiivisen uraanintuotannon loputtua -07. Mutta on tässä toki myös muita motiiveja. Kuten monet muistavat TVO käyttää nykyään JOKAISEEN ydinvoimalaan sukupuuttoon kuolevan valaan/vuosi. Tämä näkyy näissä mm. MTC-palojen rasvankäytöissä ja vastaavissa sitten näin, kun kampamaneettikasvattamot tyhjentävät valailta myös kiihtyvästi ruuat:"Norjalaiset valaanpyytäjät ovat saaneet saaliikseen viisi lahtivalasta. Kertoi norjalaislehti perjantaina. Valaanpyyntikausi on on ollut käynnissä jo runsaan kuukauden, mutta pyyntiä on haitannut huono sää ja jatkuvasti kohoavat polttoainekustannukset. Norjan itselleen asettamat valaanpyyntikiintiöt tälle vuodelle on reilut 1000 lahtivalasta. Kiintiö oli saman suuruinen myös viime vuona. Norja irtisanoutui kansainvälisestä valaanpyyntikiellosta vuonna 1993 väittäen, että valaanpyynti on välttämätöntä lahtivalaskantojen pitämiseksi sellaisena, ettei haittaa kalastusta. Lahtivalaat kasvavat 11-metrisiksi ja painavat kahdeksan tonnia."
*Ja tosiaan näillä tappokintiöillään juuri ja juuri hoidetaan alati katoavaa ydinperintöä ja hiukan rasvaa riittää myös varastokäyttöön.
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

HomeOwnersHub.com is a website for homeowners and building and maintenance pros. It is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.