strange issue: some plugs are working/ then not working

I live in a house in N .TX. which has , as usual several 110V AC plugs..
All of a sudden the 4 in the master bath room stopped working.
then some on the exterior near the kitchen/patio stopped.
I checked allthe breakers. they look fine.
then couple on the main Living room stopped...
THen. the ones in the Bathroom. now work fine.
This is driving me crazy.
how do i fix all of them. and what can be the reason for this to happen
thanks
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
snipped-for-privacy@hotmail.com wrote:

Almost certain one of those that are not working (including the possibility of one you have not noticed not working yet) is a GFI and it has tripped. All the devices you have listed should be GFI protected. Gfi's may be in the breaker box, but most you will find in a bath, kitchen, basement or outside.
--
Joseph Meehan

Dia duit
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
snipped-for-privacy@hotmail.com wrote:

Plugs are daisey-chained. One plug has a loose connection which prevents it and/or others downstream from working.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

HomeOwnersHub.com is a website for homeowners and building and maintenance pros. It is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.