just having some minor problems with visuals on newsgroup

I was having problems with seeing alot of posts on the newsgroup, and until Monday won't be able to really do anything. I am going to Google to see the archives, and even resubscribed to Xnews in an attempt to see all the posts. But even Xnews is a bit difficult today. It must be me. Today is going to be unseasonably warm (Indian Summer!) and I work. But will be home by 5:30 so I will have a small window of time left in the day. Add that I don't go in tomorrow until three (well I leave at 2 to give myself plenty of time for occurances) it will give me more time to get some things done.......like pick up those 200 walnuts at the back of the house, plant the Itea, burning bushes down in the woods and move the rhod and plant the red one with it. Water the trees that I planted deep and hope they're not dead (I won't know until next spring)and put in some bulbs. I might run outa time tomorrow, but I have Monday off and it seems the warm weather is going to hold for the next six days with highs in the low 80's.........Since I have Monday I will find out what the posting problem is and get it taken care of on my end. With these things done outside, I will surely have a post of my own to share with you. (I started one, but it was long on the critter end, I need to retweek it a bit for the politikally correct newsgroup peoples <g> Can ya believe it? It's November.........................
talk to ya'll later, madgardener up on the ridge, back in fairy holler, overlooking a textured English Mountain in Eastern Tennessee, zone 7, Sunset zone 36
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

HomeOwnersHub.com is a website for homeowners and building and maintenance pros. It is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.