Central heating problem..


It's that time of the year - old and the heating is playing up!
We have Danfoss FP715 CH controller. The boiler is gas and it's a separate boiler with the hot cylinder in the airing cupboard.
No problems at all with the hot water. Set the water on on the controller and we get hot water. Set the CH on on the controller and we get cold radiators! Have CH on and water on on the controller and we get warm radiators.
So basically the central heating doesn't work without the hot water being on. The boiler doesn't fire and the pump doesn't seem to come on either. I have a suspicion that when the hot water is on and CH on together that the heating isn't as efficient as it used to be (though that may just be my imagination). The whole installation is just over two years old.
Any ideas?
Paul
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

http://www.diydoctor.org.uk/forums/viewtopic.php?tS61
Seems to be rather like this, so problem should soon be solved!

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
For me the favorite is either a wiring fault or fault developed in the programmer. The first of these being the favorite. Regards. Bill.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

HomeOwnersHub.com is a website for homeowners and building and maintenance pros. It is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.